Benji`s Brein: Ja….Peziez!

Benji`s Brein is ook wat he?!

Behalve vandaag. Nouja. Niks is ook iets.

Het is gewoon druk in mijn hoofd. We gaan door, maar waarmee dan precies? Als in concreet? Het bouwen aan de ideale samenleving is nogal een ruim begrip. En hoe ziet die van mij er dan uit? Of maakt dat geen zak uit omdat je een SAMENleving, samen bouwt?

Omdat hier alles kan maakt het mijn brein aan het duizelen, aangezien ik ook alles wil. Buiten Utopia kan niet alles, wat het kiezen makkelijker maakt. Hier kan alles wat makkelijk lijkt, maar alles is veel kan ik je vertellen. Gelukkig zitten we hier met een hoop creatieve geesten, en kan ik soms ook lekker aansluiten bij plannen van anderen. Maar wat wil ik dan het liefst?

Ik wil wederom een groot feest in de zomer. Ik wil nog veel meer in samenwerking met goede doelen doen. Ik wil een betere schrijver worden. Ik wil er zijn voor mijn mede-Utopianen. Ik wil een website. Ik wil wat minder gevoelig zijn voor stopwoordjes. Ja Peziez. Ik wil bezoek. Ik wil wat minder willen. En ik wil een peukie doen in de zon. Dus….

X

Benji