Utopia Kickboksgala!

Het spektakel van het jaar

Utopia Kickboksgala

Zaterdag 10 oktober 2015 is het Utopia terrein voor even het centrum van de vechtsportwereld. Want dan staan het ´gevecht van de eeuw´ op het programma: de langverwachte confrontatie tussen Bas en Ivan!

Een gevecht waar nog lang over nagepraat zal worden, want zal het de brutale Bas lukken om de spijkerharde Ivan te verslaan? Heeft Bas een zodanig strijdplan uitgedokterd dat hij Ivan zal verrassen?
Of heeft Bas zich vreselijk vergist om zijn medebewoner, die van beton is gemaakt uit te dagen in de ring? Kickbokstrainer Fitz, die op deze avond de presentator is van het gala heeft er in ieder geval alles aan gedaan om Bas zo fit mogelijk in de ring te krijgen. Maar of dit voldoende zal zijn weten wij pas op 10 oktober aanstaande!

Maar naast deze spetterende hoofdpartij komen er nog meer Utopianen in de ring in actie.
Bjorn gaat het opnemen tegen Benjamin en wie beide bewoners een beetje kent weet dat beiden vol voor de overwinning zullen gaan. En dat de dames niet veel onder doen voor de mannen zullen Gabrielle en Naomi gaan bewijzen. Zal Naomi bestand zijn tegen de mokerslagen van Gabrielle? Of zal de sportachtergrond en conditie van Naomi de doorslag gaan geven? Prestige staat op het spel op 10 oktober in Utopia!

In feite zijn alle deelnemers al winnaars, want een K-1 kickbokgevecht leveren in de ring voor groot publiek is al een prestatie op zich. Je moet het maar durven!

Naast de bikkelharde confrontaties tussen de Utopianen staan er nog een aantal anderen K-1 gevechten op het programma. Allemaal vechters die naar Utopia komen om in een tot een vechtsportarena omgetoverde tent, tot winnaar te worden uitgeroepen. Dat belooft dus een middagje keiharde topsport in de ring te worden. Uiteraard staat de sportiviteit centraal!

Het ‘Utopia Kickboksgala’ begint om 16:00 uur met een ‘Nunchaku-demonstratie’ en zal rond 18:15 uur zijn afgelopen. Voor en tijden het gala zijn er op het Utopia-terrein voldoende mogelijkheden tot het nuttigen van een hapje en een drankje. Ook na het Gala zal er nog even gelegenheid zijn tot napraten met een drankje en het feliciteren van de winnaars.

De Utopia-poort gaat om 14:00 uur open voor het publiek. Hou er rekening mee dat je ruim op tijd aanwezig bent in verband met de verwachten drukte.

Koop snel je tickets voor het te laat is.

Normaal Ticket: € 20,-

Silver Seats (Vip): € 40,-
* Een SILVER SEAT is een gereserveerde stoel dicht aan de ring.
Inclusief enkele drankjes en snackjes geserveerd door de inwoners.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Fitz Gym