Samenwerking met: Stichting Ambulance Wens Nederland!

Op maandag 27 juli 2015 kwam Kees langs in Utopia.

Kees is Kees Veldboer, oprichter en directeur van Stichting Ambulance Wens Nederland.

Tijdens zijn werk als ambulancechauffeur kwam Kees op het idee om terminale, bedlegerige mensen te helpen. Laatste wensen in vervulling laten gaan, om zo wat “leven aan dagen“ te geven. Het begon met een man die nog heel graag een keer wilde varen. Deze laatste wens bleek slechts een paar simpele telefoontjes verwijderd van uitkomst. Sinds 2 december 2007 bestaat de stichting, en beschikt de stichting over een ANBI-Status.

Tegenwoordig komen er meerdere wensen per dag uit, door de warmte en liefde waarmee ruim 200 (geschoolde) vrijwilligers zich beschikbaar stellen. Stichting Ambulance Wens Nederland kan dit geweldig werk doen dankzij giften en donaties.

Namens alle Utopianen ben ik dan ook blij om u te kunnen melden dat wij ons beschikbaar stellen voor Stichting Ambulance Wens Nederland. Mocht er een wens binnenkomen welke op ons terrein in vervulling zou kunnen gaan, dan schakelen we snel, en helpen we hier met liefde en plezier aan mee.

Voor meer informatie over deze stichting en hun werk kunt u kijken op :

www.ambulancewens.nl

Volg ze ook via Facebook :

Facebook.com/stichting.ambulancewensnederland

Of Twitter: @Stambulancewens

Warme Groet,

Benjamin