Utopiaanse HEPPIE-Dag

Op 19-07-2015 was het dan eindelijk zover. Stichting De Gouden Pot bundelde zijn krachten met Stichting Heppie. Heppie is een stichting voor kinderen en jongvolwassenen die buiten de samenleving dreigen te vallen. Om de meest uiteenlopende redenen. Klik op de link onderaan dit bericht voor meer informatie.

Om 14.00 uur werden de kinderen welkom geheten door de Utopianen.  Na een ochtend vol regen brak spontaan de zon door, en konden de picknicktafels lekker naar buiten worden verplaatst!

Een beetje bekomen van de eerste spannende indrukken, werd er ranja en fruit geserveerd, en werd het programma uitgelegd.  De kinderen konden zich inschrijven op verschillende workshops.

Zo kon er bijvoorbeeld gekletst en geknutseld worden met Gabs, gesport worden met Ivan of een “bijknipbeurtje“ bij Gina in de kapsalon. Bjorn en Stiff trapte een balletje op het grasveld van de camping. Ook het houtbewerken bij Wim en de plak-tattoo`s van Nicole waren erg in trek. Gaby gaf een dansworkshop, en werd verrast door het talent van een van de Heppie-kids. Met Mark werden er frieten gemaakt voor het diner, en Cees ontpopte zich tot een prima Bosscake-beslagmaker! Rob zorgde ervoor dat niemand iets tekort kwam.

Het programma begon met een gezamenlijke rondleiding. De kinderen vonden het mega interessant. De een kletste wat meer dan de ander, maar de blikken in ieders ogen spraken boekdelen! Mooi om te zien wat persoonlijke aandacht kan doen met iemand.

Tijdens de workshops was het een gezellige, HEPPIE, bedoeling binnen de Utopiaanse landgrenzen. Er werd gekletst en gelachen, en de eerste mooie kunstwerken en zweetdruppels lieten niet lang op zich wachten.

De middag vloog voorbij. Alle kids mochten nog even op de foto in Naomi`s studio, en rond 18.00 uur werd er gezamenlijk gegeten. Friet, Bosscakes, EN snacks! Wat een smakelijk en gezellig feest!

Na het eten werden de aanwezigen nog getrakteerd op een gave dans van Gaby en haar leerling (of was Gaby nu de leerling ;-)… Super tof!

Er werd nog een groepsfoto gemaakt als aandenken van deze leuke dag, en iets na 19.00 was het dan toch echt tijd om weer naar huis te gaan.

Wij hebben er echt van genoten lieve HEPPIE-kids en Crew!

En namens alle Utopianen zeg ik dan ook : Graag Tot Ziens!!

Knuffel en Boks, Benjamin

Klik hier http://www.heppie.nl/wat-doet-heppie/