Beleef de Utopia Markt: 26 Juli

Op 26 Juli organiseren de inwoners van Utopia wederom een de Utopia markt om bezoekers een gezellig en onvergetelijk dag te bezorgen op een unieke locatie.

Wilt u Utopia ook zien, ruiken en voelen? Koop dan nu een kaartje voor de markt van 26 juli

HIER!

Tijdens de Utopia markt zullen de bezoekers de echt Utopia sfeer voelen en meemaken. De nadruk van deze markt zal in het bijzonder liggen op “beleving”. De Utopiaanen zullen zich inzetten om u ook het gevoel te geven dat u een Utopiaan bent. Daarom kunt u nu ook uw ideeën delen over wat uw Utopia is en wat u graag zou willen zien in Utopia.

Voor de ultieme Utopia beleving koop nu uw kaartje hier en wees er snel bij.

TOEGANG TOT 4 JAAR is GRATIS!

De poorten van Utopia zullen aankomende markt van 11:00 tot 17:00 open staan voor iedereen die de markt wil bezoeken. Zo kunt u als bezoeker extra lang genieten van alle activiteiten in Utopia. Kortom, een ware beleving!

Dit wilt u niet missen!