Het doel van de Wenspot

Falling star. Make a wish!

Mensen kunnen vanaf nu een wens voor zichzelf of een ander naar ons mailen die wij in Utopia wellicht uit kunnen laten komen. Het is een wenspot voor alle leeftijden en voor iedereen!  Kent u iemand die het verdient om naar Utopia te komen om door ons in het zonnetje gezet te worden of bent u of kent u iemand die een bepaald talent heeft maar door persoonlijke omstandigheden of beperkingen binnen de maatschappij niet tot zijn recht komt, mail ons dan en wij bieden een platvorm om hem of haar een stem en gezicht te geven.

Door de wenspot kunnen wij bijzondere wensen uit laten komen. Het kan een wens zijn voor een persoon die zich altijd inzet voor anderen en zelf eigenlijk ook ergens hulp bij nodig heeft of een bijzondere middag en aandacht verdient. Maar zo kunnen wij bv ook een kindje met een zeldzame ziekte een middagje verwennen en aandacht geven. Wij hopen dat de mensen buiten Utopia mee willen zoeken naar een oplossing zodat anderen de kansen krijgen die zij verdienen. Op deze manier werken we niet alleen met de Utopianen aan hetzelfde doel, maar kunnen we dit zelfs samen met onze trouwe volgers doen die ons helpen met de wensen of bepaalde problematieken onder de aandacht te brengen. Samen staan we nog sterker.

Want wie wil nou niet bijdragen aan het geluk van een ander!

Iedere maandag zullen wij een wens uit de wenspot halen om deze de week erop in vervulling te laten gaan! Dus kent u iemand of bent u iemand die het echt verdient om zijn wens in vervulling te laten gaan in Utopia… Stuur dan nu uw wens op naar inwoners@talpa.tv o.v.v. de wenspot en wie weet komt uw wens sneller uit dan verwacht!