Steun Jonah!

Via de wenspot hebben wij een wens voor Jonah binnen gekregen. Dit is een verhaal wat ons enorm raakt en waar wij ons uiteraard graag voor inzetten. Woensdag zal Jonah in Utopia op bezoek komen om zijn verhaal met ons te delen. Wij willen hem en zijn ouders heel graag steunen en het geld wat we voor a.s. woensdag voor hem op hebben gehaald direct aan hen meegeven. Help jij ons mee om Jonah te steunen? Hieronder staat het verhaal van Jonah in het kort.

Jonah kreeg vorig jaar de diagnose neurobastoomkanker fase 4. De 4-jarige Jonah zit nu in de laatste behandeling in Nederland. Het vervolg van de behandeling zal plaatsvinden in Amerika. De immunotherapie die hij hard nodig heeft om zijn overlevingskans te vergroten wordt tot op heden alleen in Amerika uitgevoerd. Jonah kan dit niet alleen, zijn ouders moeten natuurlijk mee. Het verblijf voor het gezin in Amerika wordt niet vergoed. Het gezin raakt het inkomen in Nederland kwijt terwijl alle kosten doorlopen. Om Jonah zijn overlevingskans te verbeteren is er 100.000 euro nodig!

Help jij mee?

Ieder kind verdient toch een eerlijke kans op het leven!

U kunt nu uw bijdrage (groot of klein) doneren op het rekeningnummer van Utopia NL64ABNA0540474193 onder vermelding van Jonah

Of via de onderstaande link van stichting vrienden van Jonah.

Voor meer infornatie: www.stichtingvriendenvanjonah.nl

Ontzettend bedankt!

Liefs van alle Utopianen