Zaterdag 27 Juni -Utopia Markt met als thema Keti Koti

Zaterdag 27 juni staat Utopia stil bij het verleden en kijkt vooruit naar de toekomst; we vieren vrijheid, gelijkheid en verbondenheid. We staan op deze dag niet alleen stil bij de herdenking van de afschaffing van de Slavernij van Suriname en de Nederlandse Antillen, we gaan het ook vieren. Hou de webshop in de gaten omdat het programma wekelijks wordt aangevuld met leuke entertainment en artiesten, standhouders en activiteiten. Samen met de organisatie van Keti Koti beloofd het een mooie herdenking en markt te worden. Tijd: 12:00u tot 18:00u Exposanten lijst:

En natuurlijke onze eigen vaste standhouders

Voor de mensen die geen geld willen uitgeven en liever willen ruilen bij Baas Beach?!?

Baas beach heeft nodig:

–          Houten strandstoeltjes met leuk gekleurd doek

–          Nostalgische koffiekopjes

–          Mooie authentieke borden

–          Retro bestek

–          Vintage glazen