De gouden pot is nu ook een Wenspot!

Utopia is een unieke plek waar wij allemaal de kans krijgen om onze dromen en doelen te verwezenlijken. Sommige van ons zijn hier voor het avontuur, andere voor persoonlijke groei of voor een gezamenlijk doel zoals een ideale samenleving opbouwen. Wat de reden dan ook is, wat wij hier ook willen doen, wij hebben de kans om het zelf of samen met de groep te realiseren. Maar hoe mooi het ook is als dat hier gebeurt, zou het niet veel mooier zijn als we het eens anders gaan bekijken.

Wij hebben het geluk dat we hier mogen zijn. Dat we vrij zijn in alles ondanks dat we binnen de hekken van Utopia leven. Voor ons is het minstens zo belangrijk dat de wensen van anderen uitkomen. De wensen van mensen die niet zoveel kansen hebben als wij in Utopia doordat ze b.v. beperkt worden door hun eigen lichaam of wat voor obstakel van ook. Daarom willen wij graag de gouden pot ook als Wenspot gaan gebruiken.

Mensen kunnen vanaf nu een wens voor zichzelf of een ander naar ons mailen die wij in Utopia wellicht uit kunnen laten komen. 

Op deze manier kunnen wij b.v. een kindje met een zeldzame ziekte een middagje verwennen en aandacht geven. Wij hopen dat de mensen buiten Utopia mee willen zoeken naar een oplossing zodat zo’n kindje het onderzoek krijgt dat hij/ zij verdient. Dit kan door o.a.door middel van donaties  Het kan ook een persoon zijn die zich altijd inzet voor iedereen en zelf eigenlijk ook ergens hulp bij nodig heeft of een bijzondere middag en aandacht verdient. Het is een wenspot voor alle leeftijden en voor iedereen. Op deze manier werken we niet alleen als utopianen aan hetzelfde doel, maar kunnen we dit zelfs samen met onze trouwe volgers doen. Samen staan we nog sterker.

Want wie wil nou niet bijdragen aan het geluk van een ander.

Dus kent u iemand die het echt verdient om zijn wens in vervulling te laten gaan in Utopia stuur dan nu een mail naar: inwoners@talpa.tv           o.v.v.De Wenspot