Utopia Lifestyle academie 21 mei

De Utopia Lifestyle academie 21 mei Deze Utopia academie gaat niet over de filosofie van het leven, maar gaat dieper in op het gezond leven! De academie staat in het teken van het positief veranderen van je levensstijl, waardoor je beter in je vel gaat zitten en een hoop over jezelf leert! De academie werkt motiverend, omdat alles spelenderwijs verteld wordt door ervaringsdeskundigen. Geen moeilijke ver van je bed show verhalen, maar simpele praktijkvoorbeelden die je echt een positieve boost kunnen geven! We hebben als gastspreker Arjuna Lakner personal trainer van alle Utopianen en voorheen coach tijdens het programma ‘the biggest loser’. Onder zijn begeleiding in zowel de fysieke als mentale coaching, hebben de 16 deelnemers een geweldig resultaat neergezet. Daarnaast spreekt op deze avond Berry de Mey Nederlands ex-professional uit de bodybuilding wereld met als bijnaam ‘the flexing dutchman’ . De Mey werd niet alleen de meest succesvolle bodybuilder die Nederland ooit heeft gekend, maar ook een expert op het gebied van sportvoeding en voedingssupplementen. Zijn bijzondere kennis ligt aan de grondslag van Berry de Mey Nutrition. Het assortiment bestaat uitsluitend uit producten waarvan De Mey weet dat ze werken. De Avond De inloop van de Utopia lifestyle academie op 21 mei begint om 19:00 uur. De avond zal beginnen met een voorwoord door Gabriëlle en Joey, daarna zal Arjuna het voortouw nemen en spreken over coaching, voeding en begeleiding. Na een korte pauze geven we het woord aan Berry die vanuit zijn enorme achtergrond toepasbare handvatten aan iedereen aanreikt. Dit alles wordt gepresenteerd aan u door middel van leuke foto’s en ander beeldmateriaal. De academie zal niet alleen in het teken staan van afvallen en begeleiden. De gemiddelde sporter of prof sporter steekt ook enorm veel op van de ervaringen van Arjuna en Berry. Het eind van de avond zal zo omstreeks 22:00 uur zijn. Er is dan mogelijkheid de avond even met elkaar te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje. Wees erbij! Koop uw kaartjes nu op de onderstaande link! http://www.utopiawebwinkel.com/utopia-lifestyle-academie.html