Posters + Schilderijenboekje

In het afgelopen jaar hebben zowel Isabella als Nicoline nieuwe dingen over zichzelf geleerd. Zo is Isabella een geweldig tekstschrijfster, en heeft Nicoline het schilderen ontdekt. Uit hun samenwerking komen deze producten die u kunt bestellen.

Posters:

Er zijn sinds vandaag weer 3 posters van Nicoline te koop op de webshop!

Te weten: De kloof, Het verlangen, en Drie-éénheid.

U kunt als speciale aanbieding alledrie de posters bestellen met een fikse korting! Klik dan HIER.

Boekje:

Op de kerstmarkt zal daarnaast ook het Schilderijenboekje voor het eerst te koop zijn!

Daarin staan alle schilderijen die Nicoline in Utopia gemaakt heeft afgebeeld. Daarnaast staat een bijbehorend gedicht dat geschreven is door Isabella of door Nicoline. Het boekje zal ‘Reizen in Utopia’ heten.

Gisteren hebben we het voorbeeld gezien en het boekje wordt echt fantastisch! Het is een prachtig kado voor de kerstdagen. U kunt via onze MAIL een bestelling doen, zodat u verzekerd bent van een eigen exemplaar.

Het boekje zal €20,- euro gaan kosten.