Kleur in uw Interieur!

Ook zo moe van uw ouwe saaie loods? Vraag advies aan bij Laura B voor kleine en grote tips om uw eigen huis op te fleuren!

Nadat zij Utopia’s Loods heeft weten te veranderen in een gezellige huiskamer, kunt u nu uw huiskamer (of die van uw zoon of nieuwe liefde) even gemakkelijk pimpen!

Geen taak is voor haar onmogelijk! Als u het niet gelooft kunt u langskomen in Utopia voor een op maat gemaakt consult. U kunt uw ogen tegoed doen aan ons ‘work in progress’ en ondertussen op huis aan gaan met tips om uw interieur meer kleur te geven.

Omdat het herfst en straks winter is, breekt het seizoen aan waarbij we het grootste deel van de dag binnenshuis zitten. Dan wilt u natuurlijk wel de dagen in een sfeervol en gezellig huis doorbrengen!

Als kleurenexpert weet Laura precies welke kleur welk effect bij u teweeg brengt. Ze kan u advies geven om uw eigen stijl en persoonlijkheid in uw woning te laten doorschemeren. Zowel voor mensen met een kleine als met een grote portemonnee heeft zij simpele oplossingen, kleine ingrepen die in één klap het hele huis anders maken.

Laat onze interieur styliste Laura B voor u nadenken over een nieuwe styling van uw huis! U kunt bij ons in Utopia langskomen voor een consult of via email advies krijgen!

Mail voor info o.v.v. interieur naar inwoners@talpa.tv voor een afspraak of voor advies per mail.