Pro Wrestling Live op 17 Mei: Beau van Erven Dorens presenteert!

Met trots kunnen we jullie mededelen dat niemand minder dan Beau van Erven Dorens de presentator zal zijn van Pro Wrestling Live! Op 17 mei barst het spektakel los in de ring op het Utopia terrein. Inwoner en professioneel worstelaar Emil Sitoci zet zijn Nederlandse kampioenschapsgordel op het spel in de hoofdwedstrijd van de avond. Beau zal de titel aan Emil overhandigen en de wedstrijden aankondigen!

Naast enkele van de beste talenten uit Nederland, zijn er inmiddels ook topworstelaars geboekt uit Amerika, Engeland en België.

 

Deze BBer (oftewel bekende Belg) is meervoudig Europees kampioen, en wist diverse Titels te winnen in Duitsland en Spanje. Op dit moment is hij zwaargewicht Kampioen van de Japanse worstelorganisatie Wrestling New Classic, van voormalig WWE Superster Tajiri. In het verleden heeft Bernard Vandamme ook de tv uitzendingen van WCW op de Belgische televisie van commentaar voorzien, en heeft hij een rol gespeeld bij de spelshow Fort Boyard.  Ook wist hij in Belgie een hit te scoren met zijn single “Wrestle It!”

 

Moss is meervoudig NWA Kampioen. De afgelopen jaren heeft hij tevens naam gemaakt in landen als Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, en Portugal. In januari 2011 nam hij het tijdens de TNA show in Londen, Engeland, op tegen voormalig WCW en TNA Kampioen Jeff Jarrett. “The Vigilante”, zoals zijn bijnaam luidt, maakt graag gebruik van zijn brute kracht om zijn tegenstanders te overmeesteren, en is hierdoor één van de meest gevreesde worstelaars binnen Europa!

 

Met zijn 1.83 en maar liefst 180 kilo is Cannonball Grizzly één van de ware reuzen binnen de worstelwereld! De uit Omaha, Nebraska afkomstige worstelveteraan  heeft ondertussen overal ter wereld geworsteld, inclusief de grootse Amerikaanse worstelorganisaties WCW en ECW!

 

Wil je erbij zijn? Dat kan! Ga snel naar www.vakantieveilingen.nl en biedt mee. KLIK HIER!