Emil verdedigt Nederlandse Pro Wrestling Titel in Utopia: Inteken lijst geopend!

Het zal jullie niet ontgaan zijn: Emil is bezig met het opzetten van een groots pro wrestling evenement in Utopia. Dit wordt het eerste grote evenement van de bewoners, en het belooft een geweldig spectaculaire show te worden! Emil is de enige Nederlander die ooit heeft geworsteld voor de bekende WWE (World Wrestling Entertainment). Binnenkort zal hij het Nederlandse kampioenschap op het spel zetten tegen een nog onbekende tegenstander.

Op 17 mei (de verjaardag van Emil & Vanessa!) barst de actie los in de ring. Het evenement heeft geen leeftijdsgrens, en is te bezoeken door iedereen die wil genieten van een avond vol sport & entertainment.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan op de inteken lijst! Stuur een mail naar inwoners@talpa.tv onder de vermelding van “wrestling“. De kaarten zullen zeer binnenkort in de verkoop gaan!

***LET OP! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!